STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wat Rivièra Maison design kenmerkt, is de ‘natuurlijke touch’. Zonder geforceerdheid, ontstaat een gevoel. Een gevoel van buiten zijn, ergens anders zijn, en je tegelijkertijd thuis voelen. Bijzonder, wat goed design kan doen.

Exclusieve collectie Rivièra Maison III - van BN Walls

Exclusieve collectie Rivièra Maison III - van BN Walls
Onder de vlag van BN Walls, wordt de nieuwe collectie Rivièra Maison III behang gevoerd. En wat een juweeltje weer. De liefhebbers wacht een aangename verrassing. Wie nog relatief onbekend is met de voorgaande collecties, vindt hier die perfect passende, ingetogen stijl.

Ingetogen, omdat gevlochten riet motieven meteen associaties oproepen van Indonesische of Japanse hutten (afhankelijk van de kleurvariant). Ingetogen, omdat figuratieve patronen haast 3-D kussentjes (of toch tegeltjes?) op de wand lijken. Omdat bladmotieven donzig zijn, zonder getekend te lijken…

Veel laten zien, met weinig lineaire overdaad, is het equivalent van veel zeggen met weinig woorden. De kunst van het weglaten, dat is wat deze behangcollectie met schwung doet.

De collectie bestaat uit: 
Anvers Linen: de perfecte linnen look. In veertien natuurlijke kleuren.
Jepara: opengewerkt bamboe vlechtwerk met een uitheems gevoel.
Room 48: de perfecte achterwand, abstract design dat het midden houdt tussen tegels of gevlochten vilt. Aaibaar.
Blenheim Herringbone: visgraat, maar zo subtiel, dat het gaat leven.
Timber Lines: een generfde tegel, lineair tegenovergesteld. Zo maak je kunst op de wand.
Palazzo: sultan waardige soft touch abstract gewelfd motief.
Yacht Club: de stijl staat vast, jouw jacht interieur. Daarom ook maar in drie kleuren.
Palms: palm bladeren behang in neutrale kleuren, dat fijntjes oplicht, met zachte penseelstreek.

Genoeg variatie dus…

advies
Hoe bereken ik hoeveel
behang
ik nodig heb?

Impressie Warm & stijlvol
Rivièra Maison III van bn walls

Meer weten over deze behangcollectie?

Stel al je vragen in de winkel
BELLEN GRAAG KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP