hydra_50lvte1855_coretec_essentials20220304110110.webp

The Essentials van COREtec, de sterkste stille vloer!

Het ‘klikkerdieklakken’ van hooggehakte schoentjes op een harde vloer kan soms erg storend werken. Gelukkig staat de techniek niet stil van het bekende merk vloeren merk COREtec. Maak kennis met de stille PVC vloer!

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wie graag het onderste uit de kan wil als het om de vloer in huis gaat, hoeft niet verder te zoeken. De collectie ProPlus van COREtec bestaat uit extra sterke PVC vloeren die tegen een stootje kunnen, waterbestendig zijn, makkelijk in onderhoud zijn, en - jawel nu komt het - extra stil zijn!

Dit fenomeen is relatief nieuw. Nieuwe technieken maken het mogelijk om meer specificaties toe te voegen aan vloeren. Door een ingebouwde ondervloer van kurk (en een heleboel gerecyclede materialen) in de vloer toe te voegen, ontstaat een vloer die beduidend minder klank geeft dan de gemiddelde harde vloer.  

Dat er meer mogelijk is qua productie, zie je overigens zeker ook terug in het design. Zeer uiteenlopende motieven, alle mogelijke ‘houtsoorten’, van walnoot tot eiken. Kleuren en tekeningen zijn gedetailleerd uitgewerkt. De V-groef maakt dat het geheel niet van echt te onderscheiden is. 

Essentials is bovendien één van de breedste collecties om uit te kunnen kiezen met zo’n zestig dessins! Van walnoot tot eiken, van whitewash tot visgraat, van smalle lange tegel tot grote rechthoekige… Bedenk het maar, wat je zoekt zit er geheid bij. 

*Hier vind je zelfs die leuke Spaanse tegel look vloer!

Deel dit artikel

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay