STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Meesterhand Gold Patentpunt kwasten zijn speciaal ontworpen voor het schilderen met oplosmiddelhoudende lakverf (meestal met terpentine). Zij zijn echter ook met watergedragen verf getest (acryl) en komen in alle opzichten als beste uit de bus. 

Unicum: Meesterhand Gold Patentpunt kwasten

Wat de Meesterhand Gold kwasten echt uniek maakt, is dat ze synthetische haren hebben. Normaal gesproken wordt aangeraden om voor een alkydlak (verf met oplosmiddel) een kwast met dierenharen te gebruiken. Met deze uitvinding is dat verleden tijd; zij zijn zelfs beter dan andere kwasten.

De nieuw soort kunststof haren van de Gold zijn wat stugger qua vezel. Hierdoor neemt de kwast meer verf op en ‘vloeit’ de verf perfect. Dit geeft een dekking bij de eerste laag die ideaal is. Voor de nieuwe generatie buitenlakken geldt dat deze, opgezet met deze kwast, wel tien jaar meegaan. De kwast is bovendien veerkrachtig (een fijn gevoel met schilderen). 

Deze kwast deed mee in een blinde test van Tros Radar en kwam met vlag en wimpel als beste uit de bus met een 8,9. Testcriteria waren onder meer:

Druppelen
: de Meesterhand Gold lekt niet als je hem van de pot naar het schilderwerk brengt.
Verfafgifte: de Meesterhand Gold geeft een volledige dekking bij de eerste laag die een maximaal kwaliteitsniveau garandeert en die zogenaamde schroeiplekken en zakkers voorkomt.
Gemak: deze kwast ligt goed in de hand en is veerkrachtig.
De stugheid en verfopname: met de Gold is iedere lak optimaal te verwerken, zonder strepen en met strakke lijnen.
De zetting: de Patentpunt geeft geen loslatende haren in het schilderwerk.
Reiniging: de Meesterhand Gold Patentpunt kwast is makkelijk schoon te maken.

Als je maximaal profijt wilt hebben van je schilderwerk loont het dus zeker om voor deze betere kwast te gaan. De Gold is een ronde kwast met een houten handvat, en wordt geleverd in de maten: 
12 en 14 (veel gebruikt voor standaard buitenschilderwerk) en in 16, 18 en 20 (voor het schilderen van grotere oppervlakken).

Bekijk hier het test resultaat
van de Meesterhand
Gold kwast

impressie
Meesterhand
kwasten

advies
Hoe behandel
ik verfkwasten?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP