grand_safari_1980x1005_px20220304112613.webp

Grand Safari van BN Walls de ‘wilde beleving’

Wie op zoek is naar exotisch behang, met jungle look, gaat slagen met Grand Safari van BN Walls. Zo subtiel uitgewerkt was het idee van slangenhuid, panterprint, zebra patroon, of een illusoir oerwoud, nog nooit…

Hou jij van de Urban Jungle look?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Dit behang heeft een zogenaamd ‘tactiel dessin’. Oftewel, je kunt het reliëf voelen. Dat geeft bijzonder levensechte impressies op de wand.

Wat je in deze collectie vindt, is niet het standaard aanbod dierenhuiden en bladmotieven... BN neemt het een stapje verder. Daar herken je dan ook meteen de kwaliteit aan. 

Neem bijvoorbeeld het geblokte dessin, geïnspireerd op de bast van een boomstam… Het diepe indigo blauw, of zilvergrijs, accentueert precies het motief, waarmee het geheel een indrukwekkende statement wordt.

Uit de keuze voor het dessin, volgt de stijl van jouw huis… Het zwart witte zebra motief voegt zich moeiteloos naar een modern Urban Jungle interieur. Daar waar de zeer levensechte tijgerprint er letterlijk uitziet alsof de huid in jouw knusse berghut tegen de wand te drogen hangt…

Kortom, met dit behang haal je een dierlijk oergevoel in huis, passend bij jouw eigen stijl. 

En dan hebben we het nog niet gehad over de murals in deze collectie… Wandvullende afbeeldingen van een compleet oerwoud, of gedetailleerd bladerdek. Ook prachtig om een afgepast stukje wand te behangen. Achter de bank, of eettafel bijvoorbeeld. 
Het was nog nooit zo makkelijk om je huis in één klap om te toveren tot vakantieoord!

Deel dit artikel

Hou jij van de Urban Jungle look?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay