17 juni 2019

Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC

Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC

Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.

Sla een willekeurig woonblad open en je ziet hem. De prachtige visgraat vloer die weer helemaal terug van weggeweest is. Maar wist je dat het leggen van een visgraat vloer een hels karwei is? Te beginnen met een ondervloer, gevolgd door het verlijmen en vernagelen van de plankjes. Elk plankje afzonderlijk. Om over het onderhoud van de houten vloer nog maar niet te spreken. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Coretec komt met de oplossing in PVC! De Naturals collectie heeft visgraat vloeren acht verschillende motieven. Het Multicolor-Effect maakt dat de planken bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Deze vloer is super makkelijk te leggen door het klik systeem en kan bovendien op elke ondervloer worden gelegd. Dat komt door de 1,5 mm dikke onderlaag van kurk die aan de plank verlijmd zit. Deze laag vangt oneffenheden op en heeft een geluiddempende werking. Daardoor is de vloer ook zeer geschikt voor appartementen en bovenverdiepingen.

De plank is gemaakt van een mengsel van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. Door deze samenstelling is de vloer zelfs geschikt voor de badkamer! De moderne PVC toplaag en de slijtvaste, vochtwerende en vuilafstotende coating maken de vloer helemaal af. Een polish verhelpt eventuele krassen.

Wanneer je de planken uitpakt kun je meteen beginnen. Niks acclimatiseren. De plank is watervast en is makkelijk te leggen. Bovendien geeft Coretec levenslange garantie op de vloer. Ook goed om te weten dat in deze PVC vloer geen stoffen zoals lood en ftalaat zitten die slecht zijn voor je gezondheid.

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Meer inspiratie

visgraat_gelegde_vloer_met_stoel_tafeltje_en_krantenbak20180625123818.jpg
Blij met mijn visgraat

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay