vintage_koffer_houten_vloer20200910151922.webp

Oude koffer als vintage stijlelement in je interieur

Ken je die oude koffers uit de filmklassieker Titanic? Van die lederen en houten koffers die door de bemanning de boot op worden gedragen? Deze koffers en kisten zijn nu nog steeds populair, maar met een ander doel. Het zijn namelijk de meest gezochte accessoires voor een vintage interieur.

Met een vintage koffer haal je historie in huis. Aan wie behoorde de koffer toe? Waar is de koffer geweest, hoe heeft hij gereisd? Per trein, per boot of wellicht ging hij mee op de Holland-Amerika-lijn? 

Als de koffer geen familiestuk is, kom je dat waarschijnlijk nooit te weten. Maar hoe gaaf is het om bij deze gedachten weg te dromen naar vroegere tijden. Ook al kom je nooit te weten welke historie de koffer met zich meedraagt, je kunt hem in elk geval een tweede leven bieden in jouw interieur. 
 
Een koffer kun je gebruiken als salontafel of om spulletjes op te decoreren. En heb je kleine kinderen? Dan is het de ideale opberger voor los speelgoed. Even de koffer open, speelgoed erin, klaar! Zo krijgt een vintage koffer een nieuw leven en een nieuwe functie. Alhoewel de verbaasde gezichten waarschijnlijk ook goud waard zijn als je met zo’n klassieke koffer aan de incheckbalie op Schiphol staat.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay