29 oktober 2018

Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!

Spiced Honey op de muur, dat ligt natuurlijk voor de hand. Ben jij ook verliefd geworden op deze kleur? Lees dan hier wat ik er nog meer mee ga doen…

De muren een kleurtje geven is een project dat je vrij gemakkelijk doet. Het is een ander verhaal met het schilderen van deuren en kozijnen. Dat vraagt iets meer voorbewerking zoals schuren en oude verf verwijderen. Maar, ik heb toch zo iets moois bedacht! Dus ik ga de klus toch aan.
 
De muur die ik in Spiced Honey, de Flexa-kleur van het jaar 2019, ga schilderen, heeft ook een deur en deurpost. Gelukkig weet ik dat de Flexa kleuren er in verschillende typen verf zijn. Dus niet alleen muurverf, maar ook diverse lakken. Decokay adviseerde mij om Flexa Pure te gebruiken hiervoor. En dan de matte versie. Deze verf wordt op kleur gemengd, dus dat komt goed uit. Het is daarom geen probleem om deze mooie matte verf in de kleur Spiced Honey te laten mengen.
 
Ja inderdaad, ik ga niet alleen de muur deze krachtige kleur geven, maar ook de deur en deurpost. Zo krijg ik een mooi geheel. Ik vind het natuurlijk wel spannend, maar als ik het resultaat aan de binnenkant van mijn ogen bekijk, kan ik niet anders dan enthousiast zijn! De Flexa Visualizer App heeft al een tipje van de sluier opgelicht, maar dat is natuurlijk alleen de muur…
 
Overigens twijfelde ik nog of ik deur en post in een kleur uit één van de vier kleurpaletten (die speciaal bij Spiced Honey zijn gezocht) zou verven. Een ander idee is om alleen een rand rond de deurpost in een andere kleur te maken. Maar ik kies toch voor rust, en dus voor één geheel.
 
Sommige klussen kun je je zo op verheugen, en deze is daar een mooi voorbeeld van!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay