hoogpolig_tapijt_20200116141415.webp

Warme voeten tijdens winterkou

Ben je ook verliefd op die seizoen- en tijdloze Scandinavische interieurs? Hoe doen mensen dat toch; ogenschijnlijk zonder enige moeite de juiste materialen en kleuren bij elkaar kiezen? Dit zijn vaak dezelfde mensen die met een paar veranderingen ieder jaar weer een nieuwe stijl creëren. Kijk bij hen af dus!

In de koude wintermaanden wil je warme elementen in je woning. Of dat nou brandende kaarsjes zijn of warme wollen dekens. Niets werkt wat dat betreft zo goed als tapijt. Lekker met je blote tenen ‘s morgens door het hoogpolige tapijt woelen, dat is gewoon een goed begin van je dag. 

Maar je gaat niet je tapijt elke zes maanden vervangen… Heb je er al eens gedacht om gewoon een mooi stuk tapijt op maat te laten maken? Tip van de profs. Beter goed gepikt dan slecht bedacht. Een mooie pvc of vinyl vloer in combinatie met een karpet op maat: ook dan zijn warme voeten gegarandeerd.

Verder geldt dat als je een multifunctioneel én Scandinavisch uiterlijk wilt, je het beste qua hoofdtonen in de lichte (natuurlijke) kleuren en materialen kunt blijven. Zo heb je tóch dat warme, knusse gevoel, met in de zomer een fris voorjaarsgevoel. (Als je genoeg ruimte hebt in je huis kan je het kleed in de zomer natuurlijk ook opbergen.) Maar we wonen niet allemaal zo riant als in de woonbladen...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay