interfloor_beverly20220623142147.webp

Beverly is een milieuvriendelijke hoogpool

Het kamerbrede tapijt van de collectie Beverly is de luxueuste nieuwste telg in de Interfloor-collectie. Door het gebruik van speciale, ragfijne garens heeft deze hoogpool een bijzondere en levendige structuur waardoor er mooie schaduwwerkingen ontstaan.

Gevallen voor tapijt?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Dat maakt dat dit tapijt ook zeer geschikt is om een karpet op maat van te laten maken. In welke vorm of afmeting je ook wilt…

Door het gebruik van verschillende garens is Beverly ook perfect vuil- en vlek bestendig, permanent antistatisch en kleurvast waardoor je lang van het comfort van dit duurzame tapijt kunt genieten. Bovendien is dit tapijt meester in contactgeluidsisolatie dankzij de gesneden pool. Geluid wordt goed gedempt en dat vermindert het contactgeluid en draagt in grote mate structureel bij aan een betere akoestiek. Overigens heeft deze nieuwe collectie ook het certificaat ‘Gut label’ gekregen. Dat betekent nog meer comfort en optimale stoffeereigenschappen en dat het tapijt milieuvriendelijk is; dus zonder schadelijke stoffen tijdens de gehele levensloop, van productie tot recycling. 

Beverly is er in zestien verrassende uni kleuren waaronder tinten als okergeel, steenrood, saffierblauw en intens zwart. Maar ook mooie naturellen maken deel uit van de collectie. Kortom, een stijlvolle en verfijnde vloer van indrukwekkende kwaliteit en luxe die intensief gebruikt kan worden in elke ruimte in huis, van trap en werkkamer tot zelfs normaal project-gebruik. 

Deel dit artikel

Gevallen voor tapijt?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay