parade_palazzo_tapijt20220829160546.webp

Kwaliteitstapijt van Parade

Parade is een merk dat vertegenwoordigd wordt door Tarkett, internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloeren en sportveldbekleding. Ook andere bekende namen in de wereld van kwaliteitstapijt: DESSO en Bonaparte, vallen onder Tarkett.

Op zoek naar de betere merken tapijt?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Of het nu gaat om vloeren voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor, het bekleden van een trap of een mooi vloerkleed op maat, Parade bevindt zich in het topsegment van de markt en levert tapijt van een hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. De Parade collectie is daarom enkel verkrijgbaar via geselecteerde dealers; de betere woning-, textiel- en interieurwinkel.

Behalve dat Parade kwaliteit en stijlvol design wil leveren, werkt zij volgens het Cradle-to-Cradle principe. Dat betekent dat enkel duurzame en herbruikbare materiaalsoorten worden gebruikt. Dit komt de gezondheid van zowel de medewerkers als de eindgebruikers ten goede. En over gezondheid gesproken; mensen die last hebben van ademhalingsproblemen of stofdeeltjes zitten bij Parade ook goed. Stofdeeltjes worden in de vloeren van Parade namelijk langer vastgehouden, alvorens de stofzuiger over het tapijt gaat. 

Deel dit artikel

Op zoek naar de betere merken tapijt?

Bekijk alle soorten in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay