STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Op afstand je raambekleding bedienen, ‘zo uit de film’. Het klinkt als iets voor in luxe villa’s. Ideaal dus, maar je denkt misschien dat de kosten daarvan oplopen, en een hoop installatie gedoe geven? Absoluut niet! Het tegenovergestelde is waar. Binnen een handomdraai is jouw raamdecoratie ‘smart’ met Bliss van Decokay Design.

Just Bliss! Bedien je raambekleding heel smart handsfree

Bliss is allereerst een luxe systeem voor een zeer schappelijke prijs. De voordelen van het elektronisch kunnen bedienen van alle raambekleding in je huis zijn groter dan je kunt bedenken op het moment dat je het nog handmatig doet. Net zoiets als met de afwasmachine… Nu je hem eenmaal hebt kun je je niet voorstellen dat je het ooit zonder deed. 

Met Bliss regel je de hele dag door (thuis of niet thuis) de lichtinval in je huis, de inkijk, privacy en veiligheid. Dat doe je eenvoudig via je smartphone met bluetooth - of zonder, met afstandsbediening.
Het systeem werkt voor: tuimel- en kiepramen, (twist) rolgordijnen, horizontale jaloezieën van 25 mm., plissés, duo rolgordijnen, Duettes®.  

Je sluit er je hele huis, met alle aanwezige ramen op aan als je wil. Geen zichtbare koorden meer, want het gemotoriseerde systeem is in de raamdecoratie ingebouwd. De bedieningsapparaten blijven tot wel zes maanden opgeladen! Als de batterij leeg is geeft hij vanzelf een piepje.

En bedienen blijft niet bij het commando ‘open of dicht’. Met de app op je telefoon (of gewoon met de afstandsbediening) kun je meerdere ‘scenes’ instellen bijvoorbeeld. Daarmee bepaal je in welke ruimtes, op welke tijden de raambekleding open of dicht gaan. Zo lijkt het net of je thuis bent, als bepaalde raamdecoratie opent, en andere sluit.

EXTRA INFO OVER: JUST BLISS! BEDIEN JE RAAMBEKLEDING HEEL SMART HANDSFREE

BLISS BEDIENEN MET DE APP

De toegankelijke elektrische raambediening van Bliss is heel eenvoudig te bedienen. Volg de stappen en de rest wijst zichzelf, net als met de meeste apps tegenwoordig, wordt je stapsgewijs door het proces heen geleid.

Je hebt de knoop doorgehakt en bent overgegaan tot de aanschaf van zo’n kek Bliss raambedieningssysteem.

Maar is het echt zo simpel te installeren?

Stappenplan bediening

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wat is Bliss elektrische raambediening van Decokay Design - wat kun je ermee -  en wat zijn de technische specificaties? Bliss is betaalbare gemotoriseerde raambediening voor elk budget.

Je hebt het zeker gezien in films, en wellicht ook bij vrienden of kennissen. Elektrisch bedienbare raambekleding is ideaal gemak en comfort. Met de budgetvriendelijke Bliss uitvoering van Decokay Design is dit voor iedereen binnen handbereik. 

Lees hier de brochure

INSTELLINGEN EN VEILIGHEID

Thuis of niet: stel met ‘scenes’ in wanneer welke raambekleding opent of sluit.

Je kunt tot maar liefst acht kamers in huis aansluiten, met vijf systemen per ruimte. De afstandsbediening heeft vijf kanalen die elk zestien afzonderlijke gordijnen kunnen bedienen.
En je hebt geen hub of ingewikkelde installatie met snoeren en draden, en esthetische uitvoering omdat de accu verwerkt is in het product.

Meer lezen hierover

Ontdek
Go smart met
Decokay

Advies
Raambekleding in de
keuken?
Leuk en praktisch
tegelijk!

blog
Raambekleding
als functionele
sfeermaker in huis

Inspiratie
De ideale kleuren
raamdecoratie voor jouw
slaapkamer

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

We laten je graag wat voorbeelden zien
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP