21 juni 2023
Leestijd : 3 minuten

Verhuizen is wél leuk!

Verhuizen is wél leuk!

Een huis compleet nieuw inrichten, doe je meestal alleen als je gaat verhuizen. Als je ergens al een tijdje woont, vervang je alleen verouderde elementen. Dat is ook waarom het al gauw een allegaartje wordt. Als je het doet, dan beter in één keer goed.

Nu we na jaren gaan verhuizen, is dit de uitgelezen kans om het eens grondig aan te pakken en écht fris te beginnen. Ze zeggen vaak dat een huis ‘aan je moet groeien’, maar mijn ervaring is dat dit garant staat voor wildgroei.

Eén ding wist ik daarom zeker, er moest echt goed interieuradvies aan te pas komen! En dan wel van iemand die ook meteen de benodigde spullen had in plaats van het vtwonen TV concept van ‘alles laten doen’. Ik zocht kortom iemand die mee kon denken. “Zewwuf doen” was volgens mijn moeder het eerste wat ik leerde zeggen - dat zegt wel genoeg denk ik.

Ik wist van tevoren al dat ik bij Decokay zou belanden want zij denken en kijken mee. Adviseren de juiste producten - ik kijk alleen maar naar wat ik mooi vind. Mijn Decokay Winkel kan zelfs een 3D plattegrond maken van mijn huis. Bovendien hebben zij alles onder één dak, van vloer tot muur en raam. Een one-stop-shop had ik echt behoefte aan. Verhuizen geeft al genoeg stress! Ook ben ik een sucker voor goede spullen… Mooi concept, maar bij de Ikea vind je me alleen voor de snuisterijen…

Ik ben op z'n zachts gezegd geen snelle beslisser, en heb daar letterlijk uren doorgebracht om stofjes van raambekleding te vergelijken met tapijt, vloerplanken, gordijnstoffen en behang. Heerlijk dat ze me gewoon even lieten gaan. Als ik inhoudelijke vragen had stonden ze klaar. Maar het afstemmen op elkaar was de maximale winst voor mij. Doordat ik het digitaal kon zien - met alle kleuren - kon ik me veel beter een beeld vormen.

Heb ik alles uiteindelijk zelf gedaan, nee. Uiteraard kan ik behangen en verven. Maar een PVC-vloer leggen, laten we dat maar niet doen… Ook die super gave blinderende duettes had ik niet zelf zo pas-precies in dat kozijn gekregen. Kortom, zoals iedere moeder al lang weet, is het meer de illusie die je een kind geeft van zelluf-doen, dan dat het gaat om de taak!

Gepost door Natascha Amesz

Deel deze blog :

Wil jij ook interieuradvies aan huis?

Onze stylisten helpen je graag verder!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay