14 oktober 2019

Dupligordijnen bij dag en bij nacht

Dupligordijnen bij dag en bij nacht

Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duette® gordijnen! 

Een donkere slaapkamer, die donker blijft zolang jij wil. Waar je niet gewekt wordt door het licht dat via de kieren en spleten bij het gordijn naar binnenkomt. Ideaal toch? Maar overdag moet het wel licht zijn en wil ik lekker naar buiten kunnen kijken. Net als dat ik ook privacy wil zodat de achterburen niet naar binnen kunnen gluren.

Blijkbaar delen meer mensen die behoefte met mij, want het Duette® gordijn heeft een dag & nacht systeem in de collectie, dat mijn wensen prima combineert. En echt in een handomdraai!
In het Duette® gordijn zitten twee verschillende stoffen verwerkt. Een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor de nacht. Je kunt kiezen welke stof aan de onderkant van Duette® gordijnen komt en welke boven. En het is zelfs mogelijk om plissé en Duette® gordijnen te combineren!

Wil je privacy maar wel naar buiten kunnen kijken? Dan laat je de transparante stof voor het raam. Wil je de ruimte verduisteren? Dan wissel je en laat je de verduisterende stof het raam bedekken. Een perfecte oplossing! En natuurlijk niet alleen geschikt voor de slaapkamer, maar voor elke ruimte waar je graag afwisselt. Dus ook voor ruimtes die een draaikiepraam hebben (of noem je dat een kiepkantelraam?). Hoe dan ook, je hoeft niet te boren, want dit vernuftige systeem kan via een speciaal magneetframe op je kozijnen worden bevestigd.

Als ik al twijfels had, dan zijn die nu wel verdwenen!

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay