Decokay Design; houten jaloezieën

Decokay Design raamdecoratie is er in alle soorten en maten.

Op zoek naar goede, maar betaalbare raambekleding?

Bekijk ons eigen merk in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De producten uit onze huiscollectie worden allemaal speciaal op maat gemaakt.

Bij Decokay ben je van harte welkom om kennis te maken met onze collectie. Als je ons vertelt wat je globale plannen zijn dan adviseren we je graag over welk product het beste aansluit bij jouw wensen. We hebben allerlei voorbeelden van de diverse mogelijkheden.

Omdat kleur en lichtinval bepalend zijn voor het maken van de juiste keuze adviseren we u om de stalenboeken van de producten van uw keuze mee naar huis te nemen voor het maken van de beste keuze.

Waar bestaat de collectie uit?
De Decokay Design raamdecoratiecollectie is veelomvattend. We hebben rolgordijnen en aluminium jaloezieën, duettes en plisségordijnen, multishades, vouwgordijnen, houten jaloezieën, shutters en last but not least verticale lamellen.

Decokay Design

Decokay is een interieurwinkel met een breed aanbod aan onder andere raambekleding om je huis mooier te maken. Het eigen merk van Decokay is Decokay Design. Betaalbaar, maar wel de kwaliteit die je bij ons kunt verwachten.

Decokay Design is ons huismerk dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Raamdecoratieproducten die speciaal voor jou op maat gemaakt worden.

Verf voor binnen en buiten in vrijwel elke gewenste kleur te mengen; klaar terwijl je wacht. Vloerbedekking als tapijt, vinyl, pvc-stroken, laminaat en vloerkleden. Een selectie gordijnstoffen en in-betweens waar we graag onze naam aan verbinden. En niet te vergeten onze huiscollectie @Decokay Design behang. Mooi vliesbehang in verschillende stijlen.

Bijpassend ladderband, of ladderkoord, maakt jouw jaloezie helemaal af.

Als je kiest voor een stoer en robuust product dan ligt de keuze voor ladderband voor de hand. Het band is aan de voor- en achterzijde verticaal bevestigd op de jaloezie zodat een stoer geheel ontstaat. Dit ladderband kan in een kleur bijpassend bij de jaloezie, maar je krijgt ook een heel leuk effect als het ladderband juist contrasteert bij de jaloezie. Bijvoorbeeld een jaloezie van wit hout met antraciet ladderband. Heel eigentijds en opvallend.

De meeste mensen hebben bij een houten jaloezie een voorstelling met ladderband omdat dit van oudsher zo was. Maar het kan ook anders. Voor een rustiger effect kies je juist voor ladderkoord. De koorden lopen dan alleen door de jaloezie en zijn dunner dan ladderband. Hierdoor komt het horizontale effect van de lamel meer naar voren en krijgt het product een rustiger uitstraling. Ook bij de kunststof variant is het handig om voor ladderkoord te kiezen als het aantal koorden of banden te groot wordt naar uw smaak. U kiest dan toch de voordelen van kunststof, maar niet voor de onrust van zoveel koorden. 

Deel dit artikel

Op zoek naar goede, maar betaalbare raambekleding?

Bekijk ons eigen merk in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay