dd_multishade20220422125133.webp

Just Bliss! Bedien je raambekleding heel smart handsfree

Op afstand je raambekleding bedienen, ‘zo uit de film’. Het klinkt als iets voor in luxe villa’s. Ideaal dus, maar je denkt misschien dat de kosten daarvan oplopen, en een hoop installatie gedoe geven? Absoluut niet! Het tegenovergestelde is waar. Binnen een handomdraai is jouw raamdecoratie ‘smart’ met Bliss van Decokay Design.

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

We laten je graag wat voorbeelden zien

MAAK EEN AFSPRAAK

Bliss is allereerst een luxe systeem voor een zeer schappelijke prijs. De voordelen van het elektronisch kunnen bedienen van alle raambekleding in je huis zijn groter dan je kunt bedenken op het moment dat je het nog handmatig doet. Net zoiets als met de afwasmachine… Nu je hem eenmaal hebt kun je je niet voorstellen dat je het ooit zonder deed. 

Met Bliss regel je de hele dag door (thuis of niet thuis) de lichtinval in je huis, de inkijk, privacy en veiligheid. Dat doe je eenvoudig via je smartphone met bluetooth - of zonder, met afstandsbediening.
Het systeem werkt voor: tuimel- en kiepramen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën van 25 mm., plissés, duo rolgordijnen, dupligordijnen.  

Je sluit er je hele huis, met alle aanwezige ramen op aan als je wil. Geen zichtbare koorden meer, want het gemotoriseerde systeem is in de raamdecoratie ingebouwd. De bedieningsapparaten blijven tot wel zes maanden opgeladen! Als de batterij leeg is geeft hij vanzelf een piepje.

En bedienen blijft niet bij het commando ‘open of dicht’. Met de app op je telefoon (of gewoon met de afstandsbediening) kun je meerdere ‘scenes’ instellen bijvoorbeeld. Daarmee bepaal je in welke ruimtes, op welke tijden de raambekleding open of dicht gaan. Zo lijkt het net of je thuis bent, als bepaalde raamdecoratie opent, en andere sluit.

Deel dit artikel

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

We laten je graag wat voorbeelden zien

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay