STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Op afstand je raambekleding bedienen, ‘zo uit de film’. Het klinkt als iets voor in luxe villa’s. Ideaal dus, maar je denkt misschien dat de kosten daarvan oplopen, en een hoop installatie gedoe geven? Absoluut niet! Het tegenovergestelde is waar. Binnen een handomdraai is jouw raamdecoratie ‘smart’ met Bliss van Decokay Design.

Just Bliss! Bedien je raambekleding heel smart handsfree

Just Bliss! Bedien je raambekleding heel smart handsfree<br><br>
Bliss is allereerst een luxe systeem voor een zeer schappelijke prijs. De voordelen van het elektronisch kunnen bedienen van alle raambekleding in je huis zijn groter dan je kunt bedenken op het moment dat je het nog handmatig doet. Net zoiets als met de afwasmachine… Nu je hem eenmaal hebt kun je je niet voorstellen dat je het ooit zonder deed. 

Met Bliss regel je de hele dag door (thuis of niet thuis) de lichtinval in je huis, de inkijk, privacy en veiligheid. Dat doe je eenvoudig via je smartphone met bluetooth - of zonder, met afstandsbediening.
Het systeem werkt voor: tuimel- en kiepramen, (twist) rolgordijnen, horizontale jaloezieën van 25 mm., plissés, duo rolgordijnen, duettes.  

Je sluit er je hele huis, met alle aanwezige ramen op aan als je wil. Geen zichtbare koorden meer, want het gemotoriseerde systeem is in de raamdecoratie ingebouwd. De bedieningsapparaten blijven tot wel zes maanden opgeladen! Als de batterij leeg is geeft hij vanzelf een piepje.

En bedienen blijft niet bij het commando ‘open of dicht’. Met de app op je telefoon (of gewoon met de afstandsbediening) kun je meerdere ‘scenes’ instellen bijvoorbeeld. Daarmee bepaal je in welke ruimtes, op welke tijden de raambekleding open of dicht gaan. Zo lijkt het net of je thuis bent, als bepaalde raamdecoratie opent, en andere sluit.

EXTRA INFO OVER: JUST BLISS! BEDIEN JE RAAMBEKLEDING HEEL SMART HANDSFREE

BLISS BEDIENEN MET DE APP

De toegankelijke elektrische raambediening van Bliss is heel eenvoudig te bedienen. Volg de stappen en de rest wijst zichzelf, net als met de meeste apps tegenwoordig, wordt je stapsgewijs door het proces heen geleid.

Je hebt de knoop doorgehakt en bent overgegaan tot de aanschaf van zo’n kek Bliss raambedieningssysteem.

Maar is het echt zo simpel te installeren?

Stappenplan bediening

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Wat is Bliss elektrische raambediening van Decokay Design - wat kun je ermee -  en wat zijn de technische specificaties? Bliss is betaalbare gemotoriseerde raambediening voor elk budget.

Je hebt het zeker gezien in films, en wellicht ook bij vrienden of kennissen. Elektrisch bedienbare raambekleding is ideaal gemak en comfort. Met de budgetvriendelijke Bliss uitvoering van Decokay Design is dit voor iedereen binnen handbereik. 

Lees hier de brochure

INSTELLINGEN EN VEILIGHEID

Thuis of niet: stel met ‘scenes’ in wanneer welke raambekleding opent of sluit.

Je kunt tot maar liefst acht kamers in huis aansluiten, met vijf systemen per ruimte. De afstandsbediening heeft vijf kanalen die elk zestien afzonderlijke gordijnen kunnen bedienen.
En je hebt geen hub of ingewikkelde installatie met snoeren en draden, en esthetische uitvoering omdat de accu verwerkt is in het product.

Meer lezen hierover

Ontdek
Go smart met
Decokay

Advies
Raambekleding in de
keuken?
Leuk en praktisch
tegelijk!

blog
Raambekleding
als functionele
sfeermaker in huis

Inspiratie
De ideale kleuren
raamdecoratie voor jouw
slaapkamer

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

We laten je graag wat voorbeelden zien
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP