dib_woodweave20220609101207.webp

Woodweave blinds van dib zonwering - versluierd licht

Ben jij uitgekeken op het aanbod standaard raambekleding? Dan ga je aangenaam verrast worden door de 'Woodweave blinds' vouwgordijnen en rolgordijnen van dib zonwering. Ze worden subtiel gevlochten van tropisch Abachi hout.

Op zoek naar natuurlijke raamdecoratie?

Bekijk zelf hoe prachtig de woodweaves het licht filteren!

MAAK EEN AFSPRAAK

De uiteenlopende weeftechnieken met hout, die dib toepast bij deze raambekleding, geeft een bijzonder zachte lichtinval. Deze is dan ook kenmerkend voor zowel de rolgordijnen, als de vouwgordijnen. 

De woodweave blinds zijn er in twee modellen:
De roll-up: een rolgordijn, dat zich oprolt om een buis.
De roman: een vouwgordijn, dat zich in delen omhoog opvouwt.

Deze uitvoeringen zijn vertrouwd. Wat ze bijzonder maakt, is de versluierde, gefilterde lichtinval. Ze filteren de zon, en houden 's avonds de inkijk tegen. Het mooiste effect bereik je door deze raamdecoratie te gebruiken als onderdeel van een tweede, sluitende laag. Van houten lamellen bijvoorbeeld. (Uiteraard in exact bijpassende kleur voor sublieme eenheid…)

Beide modellen zijn verkrijgbaar in meer dan dertig trendy kleuren. Van natuurlijke bruintinten waarbij de houtnerf nog doorschijnt, tot dekkende kleuren. Van taupe, tot grijs en wit, en alles daartussenin. Het zijn dan ook ware kameleons in interieurs. Van boho tot Japandi, en van Scandinavische- tot basic woonstijlen. 

Voor variatie kun je kiezen uit diverse bijpassende (of juist contrasterende) biesbanden, en weef motieven. Een mooie bies maakt jouw Woodweave helemaal af!

Deel dit artikel

Op zoek naar natuurlijke raamdecoratie?

Bekijk zelf hoe prachtig de woodweaves het licht filteren!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay