STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben jij uitgekeken op het aanbod standaard raambekleding? Dan ga je aangenaam verrast worden door de 'Woodweave blinds' vouwgordijnen en rolgordijnen van dib zonwering. Ze worden subtiel gevlochten van tropisch Abachi hout.

Woodweave blinds van dib zonwering - versluierd licht

De uiteenlopende weeftechnieken met hout, die dib toepast bij deze raambekleding, geeft een bijzonder zachte lichtinval. Deze is dan ook kenmerkend voor zowel de rolgordijnen, als de vouwgordijnen. 

De woodweave blinds zijn er in twee modellen:
De roll-up: een rolgordijn, dat zich oprolt om een buis.
De roman: een vouwgordijn, dat zich in delen omhoog opvouwt.

Deze uitvoeringen zijn vertrouwd. Wat ze bijzonder maakt, is de versluierde, gefilterde lichtinval. Ze filteren de zon, en houden 's avonds de inkijk tegen. Het mooiste effect bereik je door deze raamdecoratie te gebruiken als onderdeel van een tweede, sluitende laag. Van houten lamellen bijvoorbeeld. (Uiteraard in exact bijpassende kleur voor sublieme eenheid…)

Beide modellen zijn verkrijgbaar in meer dan dertig trendy kleuren. Van natuurlijke bruintinten waarbij de houtnerf nog doorschijnt, tot dekkende kleuren. Van taupe, tot grijs en wit, en alles daartussenin. Het zijn dan ook ware kameleons in interieurs. Van boho tot Japandi, en van Scandinavische- tot basic woonstijlen. 

Voor variatie kun je kiezen uit diverse bijpassende (of juist contrasterende) biesbanden, en weef motieven. Een mooie bies maakt jouw Woodweave helemaal af!

Impressie
Woodweave Blinds collectie van Dib zonwering

Advies
Hoe kies ik de juiste raambekleding?

Inspiratie
De omlijsting van je raambekleding

over
dib Zonwering

Op zoek naar natuurlijke raamdecoratie?

Bekijk zelf hoe prachtig de woodweaves het licht filteren!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP